1

Animație arhitectură

 

 

Valori

Galerie Foto

 

  

Newsletter

Un proiect de locuire inteligentă

 

• O arhitectură sustenabilă;

• O combinație elegantă între modul de locuire, sistemul contemporan de lucru și investiția în timpul liber clădită pe conceptele moderne de flexibilitate și adaptivitate;

• Un mod eficient de mediere a relației dintre spațiul public și cel privat;

• Un sistem inteligent de management al serviciilor adiacente bazat pe utilizarea tehnologiilor și echipamentelor de ultimă generație;

• O relație corectă între oameni, spațiu, servicii și informație.

 

03 La Pini statice mari 0004 final

Un mod original de gândire a spațiului construit

 

conceput ca proces,
                   
nu ca aglomerare de obiecte;

al cărui atribut fundamental este performanța, înțeleasă ca:

                   - expresie vizuală,

                   - inginerie aplicată,

                   - valorificare a informație.

Un mod original de management al locuirii

 

fundamentat pe o structură "rizomaticăce are competența și cunoștintele necesare pentru a prelua și coordona externalizarea serviciilor administrative ale rezidenților;

 

și care ajutat de mutațiile din domeniul tehnologiei are capacitatea de a răspunde așteptărilor unei comunități cu nevoi diferite, cu experiențe culturale puternic interconectate, asigurând un management total al calității.

 

Una dintre zonele cele mai atractive ale complexului, zona de divertisment, este dotată cu mese de biliard și de tenis, sală de fitness și de gimnastică, saună, masaj, jacuzzi, precum și un bar-restaurant.

 

Complexul "La Pini - Crisco Residence" prevede amenajarea de spații destinate sărbătoririi unor evenimente din viața personală a rezidenților sau a familiilor acestora, organizării unor evenimente culturale (ex. vernisaje, lansări de carte, campanii de lansare de companii și produse, etc.), organizării unor workshop-uri/conferințe.

O aplicație pentru smartphone va administra serviciile asociate acestor evenimente (rezervări, servicii de amenajare, servicii de catering, etc.). 

 

 

Având în vedere generozitatea spațiilor, sistemul de configurare adaptiv și soluțiile IT&C, Cris-Crisco poate amenaja spațiile de evenimente ale complexului "La Pini - Crisco Residence" ca spații destinate conferințelor sau workshop-urilor

În cadrul complexului este prevăzut un fancy-chic in-house bistro ce permite asigurarea serviciilor de catering, dar și posibilitatea de a asigura participanților prânzul sau/și cina pe parcursul zilelor de desfășurare a evenimentului. 

 

 

Proiectul prevede amenajarea unui spațiu de lectură atractiv pentru copii, care să le stimuleze imaginația și unde să se bucure citind cărțile preferate, sau asculând pasaje din cărțile preferate în lectura unor invitați din lumea literelor sau a teatrului.

De asemenea spațiul de joacă va fi gândit astfel încât să încurajeze curiozitatea, dorința de a pune întrebări și de a căuta răspunsuri, să dezvolte creativitatea și abilitatea de comunicare și relaționare cu cei din jur.

Având în vedere generozitatea spațiului, la cererea membrilor complexului, pot fi înființate grădinițe, pot fi dezvoltate programe de tip after-school, se pot organiza cursuri pentru învățarea unor limbi străine, se pot organiza ateliere de desen, pictură sau fotografie.

Vecinătățile complexului (ex. pădurea de pini) oferă posibilitatea organizării unor cursuri de orientare turistică, de educație ecologică și de protecția mediului.