Servicii

- Serviciile de administrare și mentenanță ale spațiilor publice ce aparțin complexului "La Pini - Crisco Residence" vor fi asigurate de Cris-Crisco.

- La solicitarea membrilor complexului, Cris-Crisco poate asigura administrarea și mentenanța spațiilor private prin sistemul de externalizare a serviciilor.

 

 

Proiectul prevede amenajarea unui spațiu de lectură atractiv pentru copii, care să le stimuleze imaginația și unde să se bucure citind cărțile preferate, sau asculând pasaje din cărțile preferate în lectura unor invitați din lumea literelor sau a teatrului.

De asemenea spațiul de joacă va fi gândit astfel încât să încurajeze curiozitatea, dorința de a pune întrebări și de a căuta răspunsuri, să dezvolte creativitatea și abilitatea de comunicare și relaționare cu cei din jur.

Având în vedere generozitatea spațiului, la cererea membrilor complexului, pot fi înființate grădinițe, pot fi dezvoltate programe de tip after-school, se pot organiza cursuri pentru învățarea unor limbi străine, se pot organiza ateliere de desen, pictură sau fotografie.

Vecinătățile complexului (ex. pădurea de pini) oferă posibilitatea organizării unor cursuri de orientare turistică, de educație ecologică și de protecția mediului.