Servicii

- Serviciile de administrare și mentenanță ale spațiilor publice ce aparțin complexului "La Pini - Crisco Residence" vor fi asigurate de Cris-Crisco.

- La solicitarea membrilor complexului, Cris-Crisco poate asigura administrarea și mentenanța spațiilor private prin sistemul de externalizare a serviciilor.

 

 

"Lectura este un act de ghicire și de descifrare" (N. Steinhardt)

Lectura este o experiență creativă unică, înseamnă trecerea într-un alt spațiu, într-o altă dimensiune, fie că o percepem ca pe o evadare sau/și ca pe un act de erudiție. Într-o lume extrem de ocupată, dinamică, aglomerată problema principală este găsirea unui spațiu de întâlnire cu imaginarul. 

Proiectul propus de Cris-Crisco mediază întâlnirea dintre cele două lumi, reală și imaginară, propunând un spațiu ce suportă configurări multiple în funcție de criteriile de confort dorite de utilizatori dar și cele de estetică impuse de principiile de compoziție. 

Cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone rezidenții vor putea găsi sau rezerva un loc în zona de lectură, vor avea acces la internet/Wi-Fi, scaner/imprimantă.