Servicii

- Serviciile de administrare și mentenanță ale spațiilor publice ce aparțin complexului "La Pini - Crisco Residence" vor fi asigurate de Cris-Crisco.

- La solicitarea membrilor complexului, Cris-Crisco poate asigura administrarea și mentenanța spațiilor private prin sistemul de externalizare a serviciilor.

 

 

Într-o lume dominată de "cluburi virtuale", precum Facebook, Twitter sau LinkedIn, conceptul de “club al casei” acoperă un gol al materialității locuirii. Clubul Aristocrat este o astfel de propunere. Este adaptat nevoilor actuale ale omului modern încerând să stabilească un echilibru într-o lume neo-nomadă configurată pe modelul "on/off". 

În curtea interioară cât și în incinte închise sunt proiectate săli destinate petrecerii timpului liber pentru membrii complexului „La Pini – Crisco Residence” - adulți sau copii, și pentru invitații acestora (ex. se pot organiza vernisaje, recitaluri de jazz, spectacole de poezie, etc.).

La solicitarea membrilor complexului, multiplele spații destinate copiilor reprezintă un mediu potrivit pentru înființarea unei grădinițe, pentru dezvoltarea unor programe de tip after-school, a unor cursuri pentru învățarea limbilor străine, a unor lecții de pictură sau fotografie, etc. 

Pe lângă spațiile de joacă, complexul mai cuprinde zona de divertisment, dotată cu mese de biliard și de tenis, sala de fitness și gimnastică, saună, masaj, jaccuzi, precum și un bar-restaurant/un "in-house bistro".

De asemenea, este proiectată și o bibliotecă. Zona de lectură (cu soluții informatizate) poate fi utilizată și pentru organizarea de conferințe sau întruniri.

Pentru evitarea aglomerării apartamentelor sunt prevazute săli de petreceri pentru membrii complexului și invitații acestora (inclusiv servicii catering).

În perspectiva faptului că membrii complexului vor reprezenta o comunitate bine închegată, zona de club a complexului va permite vizionarea în comun de filme, meciuri, prezentări diverse sau desene animate.

 Lansare proiect "La Pini - Crisco Residence"