Servicii

- Serviciile de administrare și mentenanță ale spațiilor publice ce aparțin complexului "La Pini - Crisco Residence" vor fi asigurate de Cris-Crisco.

- La solicitarea membrilor complexului, Cris-Crisco poate asigura administrarea și mentenanța spațiilor private prin sistemul de externalizare a serviciilor.

 

 

Într-o societate super-tehnologizată delimitările geografiilor economice, culturale, mentale, fizice devin irelevante. Se lucrează pe proiecte, în timp real, în echipe ce au dimensiuni și structuri flexibile, ale căror membri sunt răspândiți în întreaga lume. Un astfel de sistem de lucru bazat pe o colaborare în rețea are nevoie de spații nonconformiste cu atribute cameleonice.

Dacă pentru spațiile de locuit am prezentat câteva propuneri, la funcțiunea de birouri, libertatea este cu atat mai mare, permițând atât genul de amenajare open-space cât și compartimentări în funcție de solicitări.

Pentru a veni în sprijinul eficientizării managementului resurselor de timp și spațiu ale rezidenților dar și ale companiilor, firmelor sau organizațiilor în care activează fie ca angajatori, fie ca angajați, proiectul propune crearea unui spațiu de lucru elegant, ergonomic, cu o priveliște încântătoare având la bază conceptul modern de „share desk”.

Utilizarea tehnologiei informației este prevăzută ca suport atât pentru organizarea și desfășurarea activităților cât și pentru personalizarea spațiilor. 

Succesul conceptului și design-ului acestui mediu “off/on” constă în capacitatea de a crea și orchestra rețele complexe de spații fizice și virtuale interconectate, exact ceea ce echipa Cris-Crisco poate oferi la nivel de excelență.