Planuri apartamente

 

Propuneri parter 

View the embedded image gallery online at:
http://lapini.ro/configurarea-spatiului#sigFreeId03b1bcffe8

Propuneri etajul 1 

View the embedded image gallery online at:
http://lapini.ro/configurarea-spatiului#sigFreeIdaf690ea57f

 

Servicii adiacente

  • - Consultanță și execuție lucrări de compartimentare a spațiilor
  • - Consultanță și execuție lucrări de instalații
  • - Consultanță și execuție lucrări de finisaj pentru interior și exterior
  • - Consultanță design de interior
  • - Consultanță și execuție lucrări pentru amenajarea teraselor

 

  • IMG4.jpg
  • IMG5.jpg
  • IMG6.jpg

 

Prezentare generală

Complexul rezidențial “La Pini – Crisco Residence” este o soluție de tipul "all-in-one":

- oferă posibilitatea compartimentării la cere a locuințelor în conformitate cu descrierea de mai jos; în plus, spațiile de locuit au asociate terase între 40 și 160 mp prevăzute cu pardoseală ce pot fi partiționate după modele geometrice sau organice și pot fi amenajate ca grădini pe parcursul a trei anotimpuri;

- oferă spații pentru birouri/posturi de lucru, săli pentru organizare de conferințe și evenimente care la rândul lor pot fi redimensionate și configurate în funcție de solicitări ori de câte ori este nevoie; (v. Privire de ansamblu /Facilități)

- spații amanajate pentru copii, ce acoperă preocupările părinților legate de educația non-formală și modul de petrecere a timpului liber păstrând ca reper conceptul de flexibilitate; (v. Privire de ansamblu /Facilități)

- spații comune tuturor membrilor (bibliotecă informatizată, sală de fitness, saună, laundromatbiliard, in-house bistro, bar-restaurant cu circuit închis): zona “Utilitare” și zona “Clubul casei” ce pot fi adaptate în funcție de preocupările rezidenților; (v. Privire de ansamblu /Facilități)

- sunt prevăzute parcări subterane cu locuri dedicate și spații de parcare comune administrate cu ajutorul unei aplicații pentru smatphone ce detectează locul liber din zona dorită și îndrumă șoferul către acesta; (v. Privire de ansamblu /Facilități)

- este proiectat un adăpost antiatomic pentru protejarea rezidenților în cazul unor evenimente precum cutremure, furtuni, accidente centrale nucleare, etc.

Accesul din subsoluri în suprastructura clădirii se face cu liftul sau pe scări.

Echipa Cris-Crisco oferă suport pe întregul parcurs, de la idee până la implementarea soluției de compartimentare, inclusiv pentru alegerea materialelor și execuția finisajelor, precum și pentru amenajările interioarelor și ale teraselor.

Managementul serviciilor asociate locuirii complexului și administrării spațiilor comune se va putea externaliza către echipa Cris-Crisco și va fi realizat prin intermediul unor aplicații pentru smartphone.

 

Propuneri pentru compartimentarea apartamentelor

Echipa de proiectare a ansambluilui “La Pini – Crisco Residence” a elaborat primele tipologii de planuri de locuințe, în conformitate cu solicitările înregistrate până acum de la clienți. (v. alăturat "Planuri Apartamente")

Planurile postate arată flexibilitatea proiectului, demonstrând faptul că structura complexului rezidențial permite multiple compartimentări ale funcționalului unui apartament.

O unitate structurală de bază se definiște ca un spațiu de 80 mp fără stâlpi dar, conform celor de mai sus, aceasta nu limitează eventualele alte propuneri ale clienților. Se pot conforma (½ 2/3; 1,5; 2, etc.) x unitatea de bază. Configurarea se poate realiza pe orizontală sau se poate realiza etajarea cu scări interioare.

Compartimentarea se poate realiza și într-un mod nonconformist cu ajutorul pereților glisanți ("sliding walls") sau a altor soluții de design de interior ajutate sau nu de soluții IT&C.

 

 Galerie foto