Hartă


Imagini împrejurimi

 

 

 

 "La Pini- Crisco Residence" reprezintă un nou concept imobiliar având ca amplasament un platou al dealului Bucium din sudul municipiului Iași (v. harta alaturată).

Cadrul natural al zonei este definit în principal de pădurea de pini situată la aproximativ 100 de metri de terenul pe care se dezvoltă complexul rezidențial. Amplasamentul ce favorizează execuția imobilului ca amfiteatru, se afla la aproximativ 150 de metri de DN24 și la o cotă superioară acestuia.

Terenul pe care se dezvoltă "La Pini - Crisco Residence" beneficiază de o poziție care oferă o splendidă panoramă (360 grade), inclusiv asupra centrului orașului.

Dezvoltatorul, prin achiziția suplimentară de teren în vecinatatea amplasamentului, a dorit să se asigure ca "La Pini - Crisco Residence” va rămâne un complex din care, oriunde vei sta, poți privi o lume întreagă și vei avea senzația că lumea întreagă este acasă la tine.

Clima are un pronuțat caracter temperat-continental de nuanță excesivă, cu ierni pline de zăpadă și veri răcoroase.

Diferențele de temperatură dintre orașul "cald" și zona înconjuratoare, precum și proximitatea pădurii de pini determină mișcări ale aerului sub formă de briză.

În prezent, nu se înregistrează poluări ale solului iar modul de abordare al lucrărilor de construcție nu va afecta cu nimic această calitate.

Prin proiectarea atentă a obiectivului "La Pini - Crisco Residence” și exploatarea la maximum a potențialului natural se creează spații reprezentative, bine racordate la cadrul natural existent.